Lekker naar Amsterdam en in het mooie centrum verblijven, dat kan bij ons! Wilt u meer informatie over de locatie van ons hotel, leest u dan vooral verder.

Vanaf luchthaven Schiphol
U kunt het hotel vanaf luchthaven Schiphol op verschillende manieren bereiken.
  • Met de taxi: de kosten hiervan zijn ongeveer € 55,00 en de rit duurt ongeveer 30 minuten. Zorgt u ervoor dat u een taxi neemt van de officiële taxistandplaats.
  • Met de Connexxion Hotel Shuttle bus: de kosten zijn € 17,00 voor een enkele reis en € 28,00 voor een retour. Tickets zijn verkrijgbaar in aankomsthal 4 of bij de Tourist Information Office in aankomsthal 2.
  • Met het openbaar vervoer: u kunt met de trein naar Amsterdam Centraal Station. Een kaartje kost € 4,20 en de reis duurt ongeveer 15 minuten. Vanaf het Centraal Station kunt u in ongeveer 8 minuten lopen het hotel bereiken. Volg het Damrak, en neem de eerste straat na het water links en dan de eerste straat rechts. Het hotel bevindt zich aan uw linkerhand.Het kan interessant zijn een combinatieticket te nemen voor de trein, tram en metro. Kijk op Discover Holland voor meer informatie.

Met de auto
Tulip Inn Amsterdam Centre ligt midden in het centrum van Amsterdam. Kijk op Google Maps om de route naar onze locatie te plannen.
Tulip inn Amsterdam Centre heeft geen eigen parkeergarage, maar parkeren is mogelijk in de Q-Park parkeergarage de Bijenkorf (€50 per dag), of via het hotel bij Hotel Parking. Neemt u meer contact met ons op voor meer informatie.

Van half september tot eind oktober zijn er werkzaamheden in de straat voor het hotel. De gemeente is een nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan het bouwen en de Beursstraat wordt heringericht.
De werkzaamheden vinden plaats tussen 6.30 en 23.00 uur en kunnen enige geluidshinder geven, ook al wordt er met geluidsarme technieken gewerkt.
Tussen 01.00 en 05.30 ’s nachts kunnen er incidenteel bijzondere transporten plaatsvinden.

Door de herinrichting is het niet mogelijk om het hotel met de auto of fiets te bereiken. De ingang van het hotel zal te allen tijde bereikbaar zijn voor voetgangers.

Vanaf 1 januari 2018 gaat in Amsterdam de milieuzone starten voor touringcars en bussen ouder dan 1-1-2005. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om met een touringcar of bus ouder dan 2005 binnen de Ring A10 te rijden. Dit geldt ook voor bussen en touringcars met een buitenlands kenteken. Het is niet mogelijk een ontheffing aan te vragen.
Als u met een bus rijdt, gebouwd na 1-1-2005, is het nog wel mogelijk om binnen de Ring A10 te rijden.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Heeft u nog vragen, lees dan onze FAQ.