Vanaf Luchthaven Schiphol
U kunt het hotel vanaf luchthaven Schiphol op verschillende manieren bereiken.
 • Per taxi: de kosten hiervan zijn ongeveer €45 en de rit duurt ongeveer 25 minuten.
 • Met de Connexxion Hotel Shuttle bus: de kosten zijn €17 voor een enkele reis en €27 voor een retour. Tickets zijn verkrijgbaar in aankomsthal 4 of bij de Tourist Information Office in aankomsthal 2.
 • Met het openbaar vervoer: u kunt bus 197 nemen vanaf luchthaven Schiphol tot halte Museumplein. Hotel Inner bevindt zich in het straatje aan de overkant van de straat, achter het Concertgebouw.
 • 
  
  Vanaf Amsterdam Centraal Station
  Met het openbaar vervoer kunt u vanaf Amsterdam Centraal Station tram 5 of 16 nemen richting Hotel Inner. De dichtstbijzijnde halte van Hotel Inner heet Museumplein. Hotel Inner bevindt zich aan de overkant van de straat, achter het Concertgebouw.
  
  
  Met de auto
  Als u met de auto komt, kunt u het parkeren in de Q-Park parkeergarage aan de Van Baerlestraat/Museumplein. Kosten hiervan zijn ongeveer €55 per dag. Het is ook mogelijk te parkeren in één van de omliggende straten voor ongeveer €40 per 24 uur. Een alternatieve oplossing is parkeren in de openbare parkeergarage Olympisch Stadion op een P&R plek. Kijk hier voor meer informatie over P&R en de tarieven.
  Bezoek Google maps om uw route naar het hotel te plannen. Heeft u nog vragen, kijk dan op onze FAQ pagina of contacteer ons.