Vanaf luchthaven Schiphol
U kunt het hotel vanaf luchthaven Schiphol op verschillende manieren bereiken.
 • Per taxi: de kosten hiervan zijn ongeveer € 40,00 en de rit duurt ongeveer 20 minuten. Neemt u een taxi van de taxistandplaats.
 • Met de Connexxion Hotel Shuttle bus: de kosten zijn € 17,00 voor een enkele reis en € 28,00 voor een retour. Tickets zijn verkrijgbaar in aankomsthal 4 of bij de Tourist Information Office in aankomsthal 2.
 • Met het openbaar vervoer: u kunt met de trein naar Amsterdam Sloterdijk. Een kaartje kost € 3,50 en de reis duurt ongeveer 10 minuten. Vanaf het station Sloterdijk kunt u tram 12 van het bedrijf GVB nemen voor één halte naar halte Molenwerf of 8 minuten lopen naar het hotel. Het kan interessant zijn een combinatieticket te nemen voor de trein, tram en metro. Kijk op Discover Holland voor meer informatie.
 • 
  
  Met de auto
  Golden Tulip Amsterdam West ligt direct aan de afslag S103 van de A10 en nabij Station Sloterdijk. Als u ons adres invult op uw navigatie, gebruik dan het adres Molenwerf 2.
  Bezoek Google maps om uw route naar het hotel te plannen. De parkeergarage bevindt zich naast het hotel en kost € 2,00 per uur en maximaal € 15,00 per 24 uur.
  
  
  
  
  Naar het centrum van Amsterdam
  U kunt het centrum bereiken met de tram en bus. Het hotel verkoopt tickets voor het openbaar vervoer (dag- en meerdaagse tickets).
 • Richting centrum: U kunt tram 12 nemen naar het Museumplein, of, als u naar de Dam wilt, neemt u tram 12 tot Admiraal de Ruijterweg en van dezelfde tramhalte neemt u tram 13 of tram 14 naar de Dam.
 • Terug naar het hotel: vanaf de Dam neemt u tram 14 of tram 13 naar Admiraal de Ruijterweg en van dezelfde tramhalte tram 12 naar halte Molenwerf.
 • Heeft u nog vragen, laat het ons weten of kijk op onze FAQ pagina.
  
  
  Vanaf 1 januari 2018 gaat in Amsterdam de milieuzone starten voor touringcars en bussen ouder dan 1-1-2005. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om met een touringcar of bus ouder dan 2005 binnen de Ring A10 te rijden. Dit geldt ook voor bussen en touringcars met een buitenlands kenteken. Het is niet mogelijk een ontheffing aan te vragen.
  Als u met een bus rijdt, gebouwd na 1-1-2005, is het nog wel mogelijk om binnen de Ring A10 te rijden.
  Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.