Vanaf luchthaven Schiphol
U kunt het hotel vanaf luchthaven Schiphol op verschillende manieren bereiken.
 • Per taxi, de kosten hiervan zijn ongeveer €35 en duurt ongeveer 20 minuten. Neem een taxi van de taxistandplaats.
 • Met de Connexxion Hotel Shuttle bus. De kosten zijn €17 voor een enkele reis, €27 voor een retour. Tickets zijn verkrijgbaar bij hun kantoor in Aankomsthal 4, of bij de Tourist Information Office in Aankomsthal 2.
 • Met het openbaar vervoer. Met de trein naar Amsterdam Lelylaan (€3, 6 minuten) en dan metro 50, halte Heemstedestraat (€2,90, 1 minuut). Vanaf hier is het 8 minuten lopen naar het hotel, of u kunt tram 2 nemen (richting Centraal Station), halte Delflandlaan (1 minuut, maak gebruik van uw metro ticket). Het kan interessant zijn een combinatieticket te nemen voor de trein, tram en metro. Kijk op Discover Holland voor meer informatie.
 • 
  
  Met de auto
  Hotel Couture ligt ligt naast de ringweg A10. U kunt uw navigatie gebruiken met de volgende details: Delflandlaan 15, 1062 EA Amsterdam.
  Bezoek Google maps om uw route naar ons hotel te plannen. De parkeergarage is gelegen naast het hotel en kost €2 per uur, met een maximum van €15 per dag. Boekt u bij ons direct, dan is het parkeren in onze garage voor uw auto gratis!
  
  Houdt u er rekening mee dat er deze zomer werkzaamheden zijn aan de ringweg A10.
  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Rijkswaterstaat.
  
  
  
  
  Naar het centrum van Amsterdam
  U kunt het centrum bereiken met de tram. Het hotel verkoopt tickets voor het openbaar vervoer van het bedrijf GVB (dag- en meerdaagse tickets). De tramhalte is gelegen voor het hotel.
 • Naar het centrum: U kunt tram 2 nemen naar het Museumplein en de Dam.
 • Terug naar het hotel: U kunt tram 2 nemen naar halte Delflandlaan.
 • 
  
  Zoekt u nog meer informatie of heeft u nog meer vragen, kijk dan op onze FAQ pagina.