Online tickets voor excursies, vervoer en nachtleven


Wil je het beste uit Amsterdam halen, zonder tijd te verdoen wachtende in de rij of twijfelend wat te doen? Zorg dan dat je vanaf thuis al je tickets koopt of bij aankomst in ons hotel. Entreetickets voor musea, georganiseerde excursies of attracties kunnen bij onze recepties aangeschaft worden. Hier, op onze website, kunt u zich oriënteren of alvast de nodige tickets aanschaffen. Dat kan zelfs als u geen gast bent van onze hotels!

NS trein + GVB Public transport Combinatie ticket

Discover Holland heeft diverse tickets die u kunt aanschaffen voor aankomst in ons hotel Kies bijvoorbeeld voor een 3 daags Amsterdam Travel Ticket of een enkeltje van Schiphol naar Amsterdam.

Connexxion shuttle service

Wilt u liever naar uw hotel gebracht worden en zelfs ook weer opgehaald op de vertrekdag, zou het interessant kunnen zijn om een Connexxion Shuttle Service ticket te kopen. Vertel de chauffeur in welk hotel u overnacht en hij zal u afzetten bij het hotel. If you tell the driver the name of the hotel you are staying, he will stop there.

Nachtleven

Met het Amsterdam Nightlife Ticket kunt u het nachtleven van Amsterdam ontdekken. Dit ticket geeft u entrée in deelnemende nachtclubs en bij sommigen zelfs een gratis drankje. Kies voor hoeveel personen en vanaf wanneer je het ticket wil aanschaffen en geniet!

Excursies en musea

Genieten van wat Amsterdam en omgeving te bieden heeft en je laten rijden? Dat kan als u een van de excursies van Tours en Tickets reserveert. Of liever op eigen gelegenheid een museum zoals het Rijksmuseum of het Van Gogh museum bezoeken zonder te wachten voor de kassa? Dat kan ook geregeld worden.

Kijk op de website  van onze  partner Tours & Tickets of vraag onze receptionistes om meer informatie.

Anne Frank Huis

Een bezoek aan Amsterdam is niet complete zonder een bezoek aan het Anne Frank Huis. Vanwege de enorme vraag naar dit museum, kunnen de tickets slechts vanaf 2 maanden voor aanvang gekocht worden. Wilt u het museum overdag bezoeken dan kan dat alleen met een tijdslot kaartje. Na 15.30 kunt u aan de kassa een kaartje kopen.


Als u een ticket koopt via onze website, dan doet u dat bij onze partners. Amsterdamcitythotels.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website van onze partners.