Tijdens het reserveren op onze website kunt u de volgende specials en extra’s selecteren, die alleen te reserveren zijn via onze website of via een directe reservering bij ons hotel:

Uitgebreid ontbijtbuffet: €14 per persoon per dag
Begin uw dag goed en maak gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Als u vooraf reserveert vragen we €14 per persoon per dag. Kinderen 4-12 jaar oud betalen €10 per kind per dag.
Ons restaurant is open van 6.30 – 10.30 uur (ma – vr) en 7.30 – 11.00 (za – zo)

Upgrade van een Standard Tweepersoonskamer naar een Comfort Tweepersoonskamer: €20 per kamer per nacht
Verwen uzelf met een extra ruime kamer (26m2) met badslippers en een ruime keuze aan badkamer extra’s. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten voor promoties!

Late check out na 12 uur: €10 per uur
Vertrekt u vlucht laat of wil je gewoon langer blijven? Boek uw kamer voor een paar uur langer. De standaard uitchecktijd is 12 uur. We vragen slechts €10 per uur extra en kunnen dit tot maximaal 17 uur voor u reserveren. U betaalt dus maximaal €50 bij

Rozenblaadjes: €3.50
In een romantische bui? Boek rozenblaadjes! We zorgen ervoor dat uw romantisch gebaar niet gemist zal worden door uw partner. De rozenblaadjes laten zich goed combineren met de zwanen gemaakt van handdoeken

Zwanen gemaakt van handdoeken: €5
We zullen 2 kussende zwanen voor u klaarzetten op uw bed. Deze zullen uw partners entree in uw kamer onvergetelijk maken!

Ballonnen in de kamer: €3.50
5 ballonnen, in diverse kleuren, klaar om uw kamer extra feestelijk te maken

Fietshuur voor 1 dag: €16
Klaar om als een local Amsterdam te verkennen? Huur een van onze fietsen en geniet van de vrijheid die het hebben van een eigen vervoersmiddel in onze mooie stad heeft!

GVB ticket vanaf €7.50
U gaat Amsterdam ontdekken! Neem een ticket van het bedrijf GVB, die toegang geeft tot de trams, bussen en metro’s. Denk aan het in- en uitchecken! Er is al een 24 uurs-ticket voor €7.50. Kijk op de extra’s pagina tijdens het maken van uw hotelreservering voor meer informatie

Reserveer snel en eenvoudig op onze website