Overnachten bij ons is meer dan een hotelkamer huren! Op onze website bieden wij u het gemak van direct reserveren: voordelige tarieven en exclusieve extra’s die alleen hier, per mail of per telefoon te reserveren zijn:

Uitgebreid ontbijtbuffet: €10 per persoon per dag
Begin uw dag goed en maak gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Als u vooraf reserveert, kost het ontbijt slechts €10 per persoon per dag. Kinderen 4-11 jaar oud betalen €5 per kind per dag.
Ons restaurant is open van 7.00 – 10.30 uur (ma – vr) en 7.30 – 11.00 (za – zo)

Upgrade van een Standard Tweepersoon hotelkamer naar een Comfort Tweepersoonskamer: €10 per kamer per nacht
Verwen uzelf met een extra ruime kamer met badslippers en een ruime keuze aan badkamer extra’s. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten voor promoties!

Late check out na 12 uur: €10 per uur
Vertrekt uw vlucht laat of wilt u gewoon langer blijven? Boek uw hotelkamer voor een paar uur langer. De standaard uitchecktijd is 12 uur. We vragen slechts €10 per uur extra en kunnen dit tot maximaal 15 uur voor u reserveren. U betaalt dus maximaal €30 bij

Romantisch arrangement met bloemen en rozenblaadjes: €15
In een romantische bui? Boek het arragement met rozenblaadjes en een bos bloemen! We zorgen ervoor dat uw romantische gebaar niet gemist zal worden door uw partner.

Verjaardagspakket: €25
Vier uw verjaardag bij ons met het Verjaardagspakket bestaande uit taart voor 6 personen, ballonnen, een bos bloemen en een verjaardagskaart

Fietshuur voor 1 dag: €15
Ontdek AMsterdam met de wind door uw haren. Huur een van onze fietsen en geniet van de vrijheid die het hebben van een eigen vervoersmiddel in onze mooie stad heeft!

GVB ticket vanaf €7.50
U gaat Amsterdam ontdekken! Neem een ticket van het bedrijf GVB, die toegang geeft tot de trams, bussen en metro’s. Denk aan het in- en uitchecken! Er is al een 24 uurs-ticket voor €7.50. Kijk op de extra’s pagina tijdens het maken van uw hotelreservering voor meer informatie

Maak snel uw reservering op deze website en boek direct één van de extra’s om uw verblijf compleet te maken