Boek uw verblijf in Amsterdam op onze website! Dit gaat snel en eenvoudig. Naast de directe boekingskorting, kunt u exclusief bij het hotel direct op onze website, per mail of telefoon deze extra’s selecteren:

Ontbijtbuffet: €10 per persoon per dag
Begin uw dag goed en maak gebruik van ons smaakvolle ontbijtbuffet. Als u vooraf reserveert, kost het ontbijt €10 per persoon per dag. Kinderen 4-12 jaar oud betalen €7,50 per kind per dag.
Ons restaurant is open van 6.30 – 11.00 uur (ma – vr) en 6.30 – 11.30 (za – zo)

Upgrade van standard twin/double naar een executive twin/double voor €20 per nacht
Verwen uzelf met een extra ruime kamer (25m2) tijdens uw verblijf, waarin u zelfs uitzicht heeft vanuit de badkamer!

Late check out na 12 uur: €10 per uur
Vertrekt uw vlucht laat of wilt u gewoon langer blijven? Boek uw kamer voor een paar uur langer. De standaard uitchecktijd is 12 uur.
We vragen slechts €10 per uur extra en kunnen dit tot maximaal 17 uur voor u reserveren. U betaalt dus maximaal €50 bij.

Rozenblaadjes: €4.50
In een romantische bui? Boek rozenblaadjes! We zorgen ervoor dat uw romantische gebaar niet gemist zal worden door uw partner. De rozenblaadjes laten zich goed combineren met de zwanen gemaakt van handdoeken

Zwanen gemaakt van handdoeken: €5
We zullen 2 kussende zwanen voor u klaarzetten op uw bed. Deze zullen uw partners entree in uw kamer onvergetelijk maken!

Ballonnen: €3.50
5 ballonnen, in diverse kleuren, klaar om uw kamer extra vrolijk te maken.

Fietshuur voor 1 dag: €16
Klaar om als een local Amsterdam te verkennen? Huur een van onze fietsen en geniet van de vrijheid die het hebben van een eigen vervoersmiddel in onze mooie stad heeft!

GVB ticket vanaf €7.50
U gaat Amsterdam ontdekken! Neem een ticket van het bedrijf GVB, die geeft u toegang tot de trams, bussen en metro’s. Denk aan het in en uitchecken! Er is al een 24 uurs-ticket voor €7.50. Kijk op de extra’s pagina tijdens het maken van uw hotelreservering voor meer informatie.

Reserveer je kamer snel en eenvoudig, met korting, zonder boekingskosten, op onze website.