Hotel Specials en andere freebies voor u!

Reserveer uw Amsterdam City Hotels citytrip hier: De beste aanbiedingen, goedkope pakketten en speciale deals vindt u alleen op onze website! Bent u geïnteresseerd in meer hotel promoties en goedkope weekendjes weg, abonneer u dan nu op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.


Wij hebben veel meer te bieden dan alleen hotelkamers. Breid uw verblijf uit met één van de vele extra’s die te boeken zijn tijdens het boekingsproces, zoals tickets voor het openbaar vervoer, rozenblaadjes, taart of een romantisch pakket.

Of boek één van onze arrangementen in onze hotels in Amsterdam. Komt u met de auto naar Amsterdam? Combineer dan uw hotelovernachting met een arrangement waarin uw parkeerplaats is inbegrepen. Soms zelfs gratis en dat in Amsterdam!
En vergeet ook niet ons arrangement inclusief ontbijt .


Gratis parkeren tijdens uw verblijf

Reserveer in Hotel Couture of Hotel Blue Square op onze website en krijg het parkeren in onze garage voor 1 auto gratis (ter waarde van €15 per dag) tijdens uw verblijf! Reserveer deze aanbieding snel op deze website of per mail, kies de standaard kamer met als Extra “Free parking”.


Gratis upgrade van een standaard twin of double naar een comfort twin of double

Reserveer nu in Golden Tulip Amsterdam West of Hotel Couture en kies voor de aanbieding: Gratis Upgrade. Van een standaard twin of double kamer naar een comfort twin of double kamer, de laatste met kingsize bed, ter waarde van €20 per nacht.  Deze aanbieding is alleen geldig als u direct met het hotel boekt; via onze website of via mail.
Tijdens het boekingsproces kunt u kiezen voor de Gratis Upgrade bij de Extra’s.


2=1 ontbijtbuffet
In het centrum van Amsterdam vindt u ons Tulip Inn Amsterdam Centre. Een mooi 3 sterren hotel, gelegen achter het Damrak. Als u bij ons direct reserveert, ontbijt u met 2 personen voor de prijs van 1. U betaalt dus slechts €3.75 per persoon in plaats van €7.50 per persoon. Tijdens het reserveren, kunt u bij de extra’s kiezen voor Take 2 pay 1 breakfast actie.


Gratis late check out
Als je meer tijd wilt doorbrengen in je comfortabele hotelkamer, reserveer dan nu je overnachting in ons Hotel Blue Tower Hotel. We geven je 3 uur extra kado op de dag van vertrek. Dit betekent dat je kunt uitchecken om maximaal 15 uur! Zodat je extra tijd hebt om nog te shoppen, een museum te bezoeken of op je gemak je koffer in te pakken. Tijdens het reserveren op onze website, kies je voor de optie Gratis late check out tot 15 uur.


Kijk hier voor de aanbiedingen en alle arrangementen en boek uw reservering hier, om ontspannen aan uw verblijf in Amsterdam te beginnen.